how to develop own website

ZAČINI

Pročitajte naše uvjete narudžbe i dostave
te NARUČITE začine priloženim obrascem.

UVJETI NARUDŽBE I DOSTAVE

Nakon narudžbe začini će Vam biti dostavljeni nekom od kurirskih službi ili putem Tiska. Molimo da navedete način dostave koji Vam više odgovara. Plaćanje literature i dostave po preuzimanju.

Začini

Kurkuma

Kurkuma

Kurkuma (Curcuma longa), tumerik ili indijski šafran je dobro poznata vrsta iz porodice đumbirovki. Karakteristične je žuto narančaste boje, a okusom koji je ugodan, blago pikantan, malčice gorak, obogaćuje mnoga jela.

Korijander

Korijander

Korijander (coriandrum sativum) je biljka koja potječe iz Južne Europe i sa Srednjeg Istoka. Visoka je između 30 i 90 cm, a njezino lišće i plodovi imaju specifičan miris pa se koriste kao začin i dodatak mnogim jelima.

Kumin

Kumin

Kumin je sjeme male, travkaste biljke iz obitelji umbelliferae, a potječe samo s jednog mjesta, doline Nila u Egiptu, no već se dugo uzgaja u većini vrućih regija – istočni Mediteran, Sj. Afrika, Indija, Kina, i Amerika.

Asafoetida

Asafoetida

Asafoetida (Ferula assafoetida), također poznata kao asafetida, hing, ingu i gigantski anis, je biljka porijeklom iz Perzije, koja se koristi kao začin.

Adresa
Međunarodno Društvo za Svjesnost Krišne u Zagrebu,
II Bizek 36, Zagreb
OIB: 47957098487
IBAN HR1123400091110102369  

Kontakt
E-mail: zagreb@iskcon.hr 
Mobitel: +385 97 753 23 97

DIJELI OVU STRANICU!